Cyprus Times
Top τρόφιμα που προκαλούν δυσανεξία – Τι λένε οι μελέτες
Published November 7, 2025
Η δυσανεξία σε τρόφιμα αφορά την αδυναμία του οργανισμού να χωνέψει ή να επεξεργαστεί ορισμένα τρόφιμα. Οι πιο συχνές δυσανεξίες σχετίζονται με τη λακτόζη, τη γλουτένη και τους FODMAP. Τα συμπτώματα κυμαίνονται από φούσκωμα και αέρια μέχρι πόνο στο έντερο και διάρροια.
You Might Also Like
Philenews
Τα παπούτσια που έχουν κατακτήσει τη Wall Street – Τι τα κάνει τόσο δημοφιλή
Oct 28
Philenews
Η αλήθεια πίσω από τα ροφήματα πρωτεΐνης – Πότε να τα προτιμάτε και πότε όχι
Nov 2
Cyprus Times
Χρυσός: Πού να τον αγοράσετε, πόσο κοστίζει και πώς να επενδύσετε με ασφάλεια
Nov 4
Cyprus Times
Οι τροφές που κάνουν κάποιον να μυρίζει πιο ελκυστικά
Nov 5
Cyprus Times
Ο διατροφικός «σύμμαχος» στη διαχείριση του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου
Nov 7