Cyprus Times
4 υποκατάστατα ζάχαρης που ξεχωρίζουν για τα οφέλη τους σύμφωνα με διαιτολόγο
Published November 13, 2025
Παρουσιάζονται τέσσερις εναλλακτικές της ζάχαρης: μέλι, σιρόπι σφενδάμου, μελάσα και σιρόπι αγαύης. Κάθε γλυκαντικό έχει διαφορετικά θρεπτικά συστατικά και επίδραση στη γλυκαιμική ρύθμιση. Το μέλι θεωρείται το πιο φυσικό, ενώ το σιρόπι σφενδάμου είναι πλούσιο σε μαγγάνιο και αντιοξειδωτικά.
You Might Also Like
Politis
Πώς ξεπικρίζουμε και συντηρούμε τις επιτραπέζιες ελιές
Nov 3
Cyprus Times
Χρυσός: Πού να τον αγοράσετε, πόσο κοστίζει και πώς να επενδύσετε με ασφάλεια
Nov 4
Sigma Live
Καταγράφηκε η μεγαλύτερη λάμψη μαύρης τρύπας
Nov 5
Cyprus Times
Οι τροφές που κάνουν κάποιον να μυρίζει πιο ελκυστικά
Nov 5
Cyprus Times
9 φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά που μειώνουν τη χοληστερόλη και θωρακίζουν την καρδιά
Nov 10