Philenews

Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025: Τρυπώσαμε στην κουζίνα του Four Seasons και μάθαμε τα πάντα για το μενού του dîner de gala

Published November 26, 2025
Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025: Τρυπώσαμε στην κουζίνα του Four Seasons και μάθαμε τα πάντα για το μενού του dîner de gala

Ο Αστέριος Κουστούδης, πολυβραβευμένος executive chef, θα δημιουργήσει το μενού για το dîner de gala της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων Κύπρου 2025. Το μενού θα βασίζεται στο κλασικό, αναδεικνύοντας τη διαχρονική γοητεία της γαστρονομίας των τελευταίων 50 ετών. Ο σεφ, σε συνεργασία με την ομάδα του Four Seasons, έχει επιλέξει πιάτα που έχουν αφήσει εποχή και τα επαναφέρει με νέα πνοή, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα. Η προετοιμασία περιλαμβάνει wine tasting με τους χορηγούς και δοκιμές για να διασφαλιστεί η άρτια συνεργασία των δύο ομάδων. Το μενού θα περιλαμβάνει προζυμένιο ψωμί, βούτυρο με τρούφα και ελαιόλαδο με άγρια ρίγα, καθώς και μια σειρά από εκλεπτυσμένα πιάτα που θα αναδείξουν την υψηλή γαστρονομική τέχνη.