Φτιάχνουμε κοτόσουπα παραδοσιακή
Η παραδοσιακή κοτόσουπα του chef Γιώργου Τσούλη αποτελεί ένα βάλσαμο για τις κρύες μέρες του χειμώνα, με βελούδινη υφή και αρωματικά στοιχεία. Το πιάτο ξεκινά με το χρώμα του κοτόπουλου, το οποίο ψήνεται σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα, και στη συνέχεια το κρεμμύδι, τα καρότα και οι πατάτες σοτάρονται μέχρι να μαλακώσουν. Το κοτόπουλο επιστρέφεται στην κατσαρόλα μαζί με δάφνη, ζωμό, αλάτι και πιπέρι, και βράζεται για 40 λεπτά. Στη συνέχεια προστίθεται το ρύζι arborio, και το κοτόπουλο απομακρύνεται για να προετοιμαστεί το αυγολέμονο. Το αυγολέμονο παρασκευάζεται με αυγά, κορν φλάουρ και λεμόνι, και αναμειγνύεται με τη ζεστή σούπα για να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Η τελική συνταγή συνδυάζει την απλότητα των συστατικών με την πολυπλοκότητα των τεχνικών, δημιουργώντας ένα πιάτο που συνδυάζει γεύση, υφή και θρεπτική αξία.
You Might Also Like
Η επιστήμη πίσω από το τέλειο γαλακτομπούρεκο
Oct 25
Πώς φτιάχνουμε την τέλεια γλυκόξινη sauce
Nov 3
Φτιάχνουμε το τέλειο σκορδόψωμο!
Nov 4
Φτιάχνουμε τα πιο top ψωμάκια γεμιστά με σοκολάτα!
Nov 6
Πατάτες τηγανητές στο air fryer
Nov 10