Philenews
Τι συμβαίνει στα θρεπτικά συστατικά όταν ζεσταίνουμε φαγητό στον μικροκυμάτων – Τι ισχύει και τι όχι
Published November 25, 2025
Η θέρμανση φαγητού στον φούρνο μικροκυμάτων δεν επηρεάζει σημαντικά τη διατροφική του αξία, σύμφωνα με ερευνητές. Ο τρόπος μαγειρέματος και η διάρκεια είναι πιο σημαντικοί παρά η μέθοδος. Οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες είναι πιο ευαίσθητες στη θερμότητα, αλλά η χρήση κατάλληλων σκευών και η σύντομη θέρμανση μπορούν να περιορίσουν τις απώλειες. Η τεχνολογική ανάπτυξη έχει δημιουργήσει νέες προκλήσεις, όπως η πιθανή απελευθέρωση μικροπλαστικών από ορισμένα πλαστικά.
You Might Also Like
Philenews
Πόλεμος σε ΗΠΑ, Κίνα και Ευρώπη για τα νέα μαχητικά με ΑΙ πιλότους – Τι είναι τα εν λόγω σκάφη και πώς αλλάζουν τον πόλεμο
Nov 13
Philenews
Ποιος κρίνει τι είναι ποίηση και τι όχι;
Nov 21
Cyprus Times
8 τροφές που καταπολεμούν τη φλεγμονή καλύτερα και από το τζίντζερ
Nov 24
Philenews
Διπλωματία, Μακιαβέλι και η Τεχνητή Νοημοσύνη
Nov 24