Philenews
Δέκα νόστιμα φρούτα και λαχανικά με περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι
Published November 19, 2025
Το άρθρο αναφέρεται σε φρούτα και λαχανικά που περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Συγκεκριμένα, αναφέρονται οι πιπεριές (κόκκινες, πράσινες, τσίλι), η λαχανίδα, το μπρόκολο, η παπάγια και οι φράουλες. Η βιταμίνη C είναι σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από ασθένειες. Το άρθρο συμβουλεύει τους αναγνώστες να συμπεριλάβουν αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή τους για να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες τους σε βιταμίνη C.
You Might Also Like
Philenews
Στην Κύπρο η τετρακίνητη έκδοση 4xe του Jeep Avenger
Oct 30
Philenews
Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και… κιλά – Πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά
Nov 1
Cyprus Times
Τι κερδίζουν όσοι τρώνε βραστά αυγά κάθε μέρα
Nov 9
Philenews
Επτά τροφο-φάρμακα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση ασθενειών και ωφελούν την υγεία μας
Nov 13
Philenews
Πονόλαιμος: Ανακούφιση με τέσσερα φυσικά γιατροσόφια που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας
Nov 18