Philenews

Δέκα νόστιμα φρούτα και λαχανικά με περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι

Published November 19, 2025
Δέκα νόστιμα φρούτα και λαχανικά με περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι

Το άρθρο αναφέρεται σε φρούτα και λαχανικά που περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Συγκεκριμένα, αναφέρονται οι πιπεριές (κόκκινες, πράσινες, τσίλι), η λαχανίδα, το μπρόκολο, η παπάγια και οι φράουλες. Η βιταμίνη C είναι σημαντική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από ασθένειες. Το άρθρο συμβουλεύει τους αναγνώστες να συμπεριλάβουν αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή τους για να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες τους σε βιταμίνη C.